Një fushë është vetëm një fushë nëse ka një mundësi për të mbyllur marrëveshjen në të njëjtin takim. Jo se përgatitja për takime nuk është praktikë e mirë, por ka një ndryshim domethënës midis një thirrjeje shitjeje që është për kërkime dhe për një fushë.
Nëse po i drejtoheni një vendimmarrësi , ju po humbisni kohën tuaj dhe të tyre.
Jepni përgjigje që përshtaten në fushën e duhur të shitjeve
Ju duhet të jeni në gjendje të jepni përgjigje për çdo pyetje që ata mund të kenë në lidhje me produktin tuaj dhe problemet me të cilat po luftojnë.
Autori, kryevangjelisti i Canva dhe kapitalisti i sipërmarrjes Guy Kawasaki ndan,
Magjepsja është forma më e pastër e shitjes. Të dhënat e fundit të numrit të telefonit celular Bëhet fjalë për ndryshimin e zemrave, mendjeve dhe veprimeve të njerëzve, sepse ju u keni dhënë atyre një vizion ose një mënyrë për t'i bërë gjërat më mirë. Dallimi midis magjepsjes dhe shitjeve të thjeshta është se me magjinë, ju gjithashtu keni në zemër interesin më të mirë të personit tjetër.
Në vend që të përqendroheni në pikat e forta të produktit tuaj më vete, pranoni problemet e perspektivës dhe diskutoni se si produkti do të japë zgjidhje. Mos hidhni një rrjetë të gjerë kur flisni për problemet. Flisni me sfidat unike të kompanisë së klientit tuaj dhe përmirësoni hapin tuaj në veçoritë specifike që përshtaten mirë si një zgjidhje për çështjet e klientit tuaj.
Po flisni me vendimmarrësin? Sigurohuni që jeni!
-