יפוש של לינקדאין כדי למצוא אנשים שעובדים בחברה הספציפית שאליה אתה מכוון, או שיש להם את כותרת המשרה הספציפית שאתה מכוון אליה. לאחר שמצאת את היעד שלך, השלב הבא הוא לפנות אליהם ולהתחבר אליהם בלינקדאין. אני אוהב לשלוח הודעה אישית, ולא רק בקשת לינקדאין גנרית. מניסיוני, הקדשת זמן לכתיבת הודעה אישית מגבירה את הסבירות שהם יקבלו את בקשתך, וגם מתחילה את הקשר בנימה חיובית.
ברגע שאתה מחובר ליעד שלך בלינקדאין, השלב הבא הוא לפנות אליהם בדוא"ל. אני אוהב לשמור על הפניית הדוא"ל שלי קצרה למדי ולעניין. בדרך כלל אציין שאנחנו מחוברים בלינקדאין, ואז אסביר מה אני עושה ואיך אני חושב שאוכל לעזור. גיליתי שגישה דו- ביותר ליצור לידים. זה גנתוני WhatsAppם זול יחסית, כשהעלות לליד מגיעה בסביבות חמישה דולר". מודעות לשיחות בלינקדאין זוכרים את ספרי "בחר הרפתקאות משלך" מילדות? כל כמה עמודים תבחר איזו החלטה קיבלה הדמות הראשית - אולי לפתוח דלת נעולה או לפנות ימינה במקום שמאלה.
כל החלטה מובילה אותך לדרך אחרת עם אפשרויות שונות. מודעות שיחות בלינקדאין פועלות בדיוק כמו אלו שבוחרות ספרי הרפתקאות משלך. המודעות מאפשרות לך להגדיר מספר כפתורי קריאה לפעולה ולעצב שרשורי שיחה שונים כך שלקוחות פוטנציאליים יוכלו לתקשר איתך בתנאים שלהם. הם יכולים לבחור באילו נושאים הם רוצים לדון, לדבר עם אדם אמיתי או לבחור איזה תוכן להוריד. ואתה יכול ללמוד עוד על מי הם הלקוחות הפוטנציאליים שלך ומה הם רוצים. ג'ו קוונס, מנהל יצירת ביקוש ב- PartnerStack ומייסד B2B SaaS ביקורות , שיתף כיצד הצוות שלו מינפ את מודעות השיחות.
צדדית זו היא הדרך היעילה
-