ما با دو متخصص فروش تلفنی صحبت کردیم و توصیه هایی در مورد رسیدگی به اعتراضات دریافت کردیم. ما این توصیه ها را در زیر به شما خواهیم داد!
1. مطمئن شوید که اعتراض را متوجه شده اید.
برای کسانی که با تلفن کار می کنند بسیار آسان است که در پاسخ به اعتراض مشتری به سرعت پاسخی را اعلام کنند و تماس گیرنده را با اطلاعات غیر ضروری غرق کنند.
ما دو گوش برای گوش دادن و یک دهان برای صحبت داریم - آنچه گفته شده را تجزیه و تحلیل کنید و برای پرسیدن سؤالات بعدی وقت دیتای تلگرام بگذارید و مطمئن شوید که اعتراض را به درستی درک کرده اید. فقط پس از آن شروع به کار بر روی آن کنید.
بخش دوم توصیه، اطمینان از واقعی بودن اعتراض است. اغلب، برای مشتری سادهترین دلیل یا دلیل را بیان کند تا اینکه وقت خود را تلف کند و هر آنچه در سرش میگذرد را بگوید. من این نوع اعتراض ها را «ایرادات اولیه» می نامم و اغلب نادرست هستند.
آنچه ما به دنبال آن هستیم در پشت سوال «چرا؟» پنهان شده است. اگر کسی می گوید که نمی تواند هزینه خرید را بپردازد، به این دلیل است که ارزش آن را نمی بیند؟ یا شاید او فقط از اشتباه کردن می ترسد؟ یا فکر می کند که این خرید خاص مشکلش را حل نمی کند؟
2. برای اعتراضات بعدی آماده باشید
در تجربه من، اکثر مشتریان باید حداقل پنج بار قبل از اینکه با شما معامله کنند، مخالفت یا مخالفت کنند. فکر نکنید وقتی با اعتراض یک مشتری برخورد کردید، همه چیز تمام می شود - این تازه شروع است!
اگر سرنخ (مشتری بالقوه) شما به دلایلی مشتری شما نمی شود، پس چیزی را از دست داده اید. یک درخواست ساده برای خرید به شما نشان می دهد که دقیقاً چه چیزی را از دست داده اید.
خود را به جای مشتری بگذارید: «آیا واقعاً مشکلی دارم که باید حل شود؟ اگر چنین است، آیا این محصول یا خدمات برای من مناسب است؟ آیا گزینه های بهتری در بازار وجود دارد؟ آیا شخصی وجود دارد که بهتر است چنین راه حلی را از او خریداری کنید؟ اگر خرید کنم، مردم در مورد من چه فکری خواهند کرد؟»
این لیست بی پایان است!
پس از رفع یک اعتراض، چرا سؤالات زیر را نپرسید: "آیا چیز دیگری وجود دارد که شما را در مورد پیشنهاد ما گیج کند؟" در 99 درصد موارد، مشتری بالقوه دلیل زیر را به شما ارائه می دهد.
راهکار برای برخورد با مخالفت های تلفنی
-